Fire & Ice skinbooster

Fire & Ice behandlingen, er vores red-carpet treatment og er en frugtsyrebehandling der giver huden øjeblikkelig glød og masser af fugt. Den er designet til hurtigt og sikkert at fornye hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, og fremskynde cellefornyelsen.

Det er en intensiv og kraftfuld behandling, der udelukkene består af vores lækre produkter fra iS Clinical.

Selve behandlingen består af en dybderensende og mild eksfoliering med Cleansing Complex.

Derefter ligger man med en maske i 5 minutter. Intensive Resurfacing Masque er en klinisk formuleret maske med sukkerrør-ekstrakt, Retinol (A-vitamin), Niacinamid (B-vitamin) og potente antioxidanter, herunder grøn te-ekstrakt. Denne maske har en PH-værdi på 2,9 hvilket øger cellefornyelsen.
“Fire”-masken giver en peelende og varm fornemmelse i huden.

Efter fem minutter påføres Rejuvenating Masque som er en lindrende og ekstrem fugtgivende maske. Denne maske er formuleret med Sodium hyaluronat (hyalorynsyre), Aloe Vera, Grønte-, lakrids-, vindurekerne- og rosmarinekstrakt.
“Ice”-masken virker fugtgivende, beroligende og kølende på huden. Denne maske ligger også på i fem minutter.

Derefter renses huden igen med Cleansing Complex og der påføres iS Clinacal’s Sheald recovery Balm, som har en beroligende, beskyttende og ophelende effekt.

Denne behandling omfatter både aktive og lindrende formler og vækker dine sanser med blandt andet dufte af varm kanel og frisk kølende pebermynte.

Med denne behandling vil du se omgående resultater og er perfekt til dig der skal shine med et smukt ansigt fuld af glød og fugt.

Pris pr. beh. 695 kr. (inkl. hals 870 kr.)

Det mest optimale resultat opnåes ved et kurforløb med 3 beh. indenfor 6 uger TILBUD: 1738 kr. (inkl. hals 2175 kr.)