Kemisk Peeling


Kemisk peeling

En effektiv behandling til dig der føler at du har en træt, trist og grå hud. Oplever du solskader, hyper-pigmentering, små ar, fine linjer og store porer der er svære at dække med make-up, så er kemisk peeling formentlig en behandling der kan afhjælpe dette problem.

Prodigy peel P2 og P3 fra iS Clinical er designet til at peele og fjerne døde hudceller på en kontrolleret og sikker måde. Begge peels booster hudens naturlige eksfolieringsproces og cellefornyelsen.

P2 består af Resorcinol, Mælkesyre, Salisylsyre og Citronsyre og er målrettet mod hudproblemer som mild ældring af huden, acne-ar og hyperpigmentering. Denne kan bruge på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

P3 består også af Resorcinol, Mælkesyre, Citronsyre og en avanceret form for salisylsyre. Denne peel giver en mere dybdegående peeling. Den er mest velegnet til lyse hudtyper da den går ind og arbejder i dybden så hyper-pigmentering, fine linjer og slaphed i huden forbedres.

Behandlingen består af 3 trin:

Trin 1 Huden bliver renset for at fjerne fedt og døde hudceller fra hudens overflade. Herefter påføres prodigy prep som affedter huden.

Trin 2 Progidy peel 2 eller 3 påføres huden. Herefter vil man opleve en prikken i huden. Denne væske påføres op til 3 gange, alt efter hvor godt huden tager i mod behandlingen.

Trin 3 Til slut påføres prodigy boost som booster peelingens effekt og regenereringen af huden styrkes.

Behandlingstid: 30 til 45 min.

Nedetid: 1-2 dage. Huden kan skalle i en uge efter behandlingen.

Resultat: Kan ses efter første behandling.

Vores anbefaling er et kurforløb over 3 omgange.

Pris pr. beh. 1475 kr.

Kurforløb (3 beh. indenfor 6 uger) 3688 kr.